Sportspullen online kopen

Voor je thuis sportschool kun je het zo gek niet bedenken of je kunt het online bestellen. Een perfecte manier om goed de prijzen te vergelijken en een gigantisch aanbod van thuis sportspullen te ontdekken. Om thuis te kunnen sporten heb je in de basis niet heel veel sportspullen nodig, afhankelijk van welke oefeningen je doet. Wij helpen je graag op weg hoe je het beste sportspullen online kunt kopen en welke attributen het beste zijn om sowieso in huis te halen.

Prijzen en aanbod vergelijken

Online zijn er veel grote webwinkels die sportspullen aanbieden. Van bekende warenhuizen als Bol.com en Wehkamp tot specialistische sportwinkels zoals de Intersport, Decathlon en Fitwinkel. Door op de verschillende websites te browsen kun je het verschillende aanbod goed met elkaar vergelijken en de prijzen zien. Zo heeft Decathlon vaak een eigen huismerk en zijn ze scherp geprijsd, terwijl Fitwinkel meer a-merken heeft. De grotere webwinkels zijn daarnaast ook Afterpay winkels, waardoor je mogelijkheid hebt pas te betalen als je de producten ontvangen hebt en tevreden bent over de kwaliteit van de sportspullen.

Ook interessant:   Voetbaluitrusting voor de ware liefhebber

De basis voor iedere thuissportschool

Voor iedere thuissportschool zijn er een aantal basis sportspullen die we aanraden, of je nu een keer per week thuis sport om in beweging te blijven of vijf keer per week thuis aan het sporten bent om af te vallen of spieren te laten groeien.

  1. Fitnessmat. Een fitnessmat is vaak een dikkere yogamat, die een goede antislip functie heeft en je de mogelijkheid geeft om bijvoorbeeld kettlebell oefeningen op te doen.
  2. Kettlebells. Kettlebells zijn er in veel verschillende gewichten, waardoor ze voor zowel de beginner als gevorderdere sporter goed bruikbaar zijn. Door de kettlebells op verschillende manieren in je oefening te gebruiken kun je alle spiergroepen in je lichaam trainen.
  3. Dumbells. Dumbells zijn meer traditionele gewichten, die voornamelijk voor de arm, borst en rugspieren gebruikt worden. Echter kun je dumbells veel makkelijker vast houden dan kettlebells waardoor je ze bij elke oefening kunt gebruiken om deze te intensiveren.