Fitness-apparaten en gewichten voor thuis

Om goed thuis te kunnen sporten heb je altijd een aantal fitness-apparaten en gewichten nodig om voldoende variatie in je oefeningen aan te kunnen brengen. Online kun je te kust en te keur bij heel veel verschillende (web)winkels die dit allemaal aanbieden. Wij zijn zelf fan van DAKA, waar je praktisch alles kunt vinden voor je thuis sportschool. Tijd om eens in de beste producten van DAKA te duiken die we als tips aan je willen meegeven.

Fitness-apparaten

Bij DAKA kun je een verscheidenheid aan fitness-apparaten vinden. Van hometrainer tot loopband, van roeimachine tot crossfit. Een goed fitness-apparaat geeft je meerdere verschillende mogelijkheden om te trainen, zodat je verschillende spiergroepen kunt trainen en fit kunt worden (of blijven uiteraard). Prettig aan de website van DAKA is dat ze uitgebreid per artikel ingaan op de mogelijkheden en goed omschrijven wat het fitness-apparaat is en wat er bij de verpakking inbegrepen zit.

Gewichten

Naast gewone fitness-apparaten, zijn ook gewichten bij DAKA te koop en essentieel voor een gevarieerde work-out. Ook zijn het gewichten van slechts 0,5kg of 1kg, dit maakt een simpele squat of wall-sit een stuk intensiever. Door dit af te wisselen activeer je de spiergroepen veel meer, waardoor je gezonder aan het trainen bent.

Ook interessant:   Sporten in de natuur: een nieuwe omgeving met nieuwe sportmaatjes

Naast normale gewichten (dumbells), kun je ook denken aan speciale fitness gewichten zoals kettlebells. Dit zijn gewichten met een hendel aan de bovenkant en in de regel een stuk zwaarder dan gewone dumbells. Hierdoor kun je heel veel verschillende oefeningen mee doen en zelfs een complete workout mee inrichten door er bijvoorbeeld een HIT-training van te maken.

Thuis sportschool inrichten

Eenmaal de mooie fitness-apparaten van DAKA in huis, heb je ook nog ruimte nodig om alles goed op te bergen. Dit geeft niet alleen een opgeruimd gevoel, het beschermt je fitness-apparaten en gewichten ook tegen stof bijvoorbeeld. Bij Goossens Wonen hebben ze hiervoor prachtige opbergkasten, die in ieder interieur passen. Met een mooie en praktische opbergkast kun je de gewichten, sportkleding en andere sport attributen netjes opruimen. Zo heb je alles mooi bij elkaar en blijft de ruimte waar je in wilt sporten netjes en overzichtelijk.