Mooiste sportscholen van Nederland

Wanneer je wilt beginnen met sporten, dan heb je de keuze om naar een sportschool toe te gaan. Vooral in de grote stad, is de keuze natuurlijk enorm. Van succesformules zoals BigGym. Basic Fit en Fit4Free tot de wat luxere sportscholen. Afhankelijk van je eigen voorkeuren en ook budget, is het uiteindelijk aan jezelf om te bepalen voor welke sportschool je gaat. Omdat er ook een grote groep mensen is, die niet alleen willen kunnen sporten, maar daarnaast ook van alle gemakken willen zijn voorzien, hebben wij een lijstje voor je gemaakt met de mooiste sportscholen van Nederland.

David Lloyd Amsterdam

Wanneer we het hebben over de mooiste sportscholen van ons land, dan komen we natuurlijk uit bij de sportschool van David Lloyd. Het is een exclusieve sportschool gelegen in het Amsterdamse Bos. Deze sportschool beschikt over een uitgebreid aanbod, zoals zwembaden, tennisbanen, natuurlijk fitnessapparatuur, groepslessen en een wellness waar je volledig privé in je eigen douchecabine kunt douchen en ontspannen. Omdat een lidmaatschap gebaseerd is op een individu, is het lastig te zeggen wat het je maandelijks kost. Wel weten we dat de ´basic´ abonnement beginnen bij 45 euro per maand en kunnen oplopen tot wel enkele honderden euro´s per maand.

Ook interessant:   Maximaliseer je sportsessies met de juiste supplementen

Clubsportive Rotterdam

Naast Amsterdam, kan natuurlijk ook de havenstad Rotterdam verschillende mooie sportscholen. Clubsportive Rotterdam is er hier één van. Dit is een luxe sportschool gelegen in het hartje van Rotterdam. De sportschool beschikt over moderne faciliteiten, zoals de nieuwste fitnessapparatuur en een zwembad. Daarnaast worden er ook diverse groepslessen aangeboden, zoals spinning, yoga en boksen. Het mooie aan deze sportschool, is dat het is gelegen in een prachtig historisch pand. Voor degene die hier willen sporten, moeten maandelijks zo’n 100 euro betalen.

Hoe maak je een goede keuze?

Wanneer voor jou al deze faciliteiten niet van belang zijn en je simpelweg gewoon wilt kunnen sporten, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een relatief eenvoudige sportschool. Bekijk vooraf wel even goed of ook alle faciliteiten die jij zoekt in een sportschool aanwezig zijn en wat de maandelijkse kosten zijn. Vooral de grote ketens zoals ook eerder genoemd, hebben vaak verschillende acties, waarbij je de eerste paar maanden vrijwel voor niets sport.