zwangerschap

5 handige producten voor tijdens en na je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap zijn er duizend-en-een producten beschikbaar in babywinkels, mamawinkels en overal online in webshops die handig zijn tijdens of na je zwangerschap. Om je een beetje wegwijs te maken in het enorme aanbod, hebben wij een top 5 voorbereid met handige producten voor tijdens en na je zwangerschap.

Luiertas

Een luiertas is een tas die speciaal is ingericht zodat alles erin past om je baby te kunnen verschonen. Wist je dat een luiertas eigenlijk ook heel handig is om tijdens je zwangerschap al te gebruiken? Je kunt hier dan makkelijker wat extra spullen in kwijt die je tijdens je zwangerschap gebruikt en bijvoorbeeld als vluchttas voorbereiden voor de bevalling. Kijk bijvoorbeeld bij Snoozz voor een prachtig aanbod van luiertassen.

Voedingskussen / zwangerschapskussen

Een voedingskussen kun je ook als zwangerschapskussen gebruiken, maar er zijn ook speciale zwangerschapskussens beschikbaar. Dit zijn kussens die je tijdens het slapen lekker kunt gebruiken om je buik of benen wat verlichting te geven, ook uiteraard handig voor op de bank.

Zwangerschapskleding

Hè hè horen we je denken, natuurlijk is zwangerschapskleding handig voor tijdens en na je zwangerschap. Toch zijn er veel vrouwen die pas heel laat of zelfs helemaal niet zwangerschapskleding kopen en vaak alleen grotere maten kleding kopen. Zwangerschapskleding is speciaal gemaakt voor zwangere vrouwen, waarbij het vaak helpt om wat verlichting voor je buik te geven en deze goed te ondersteunen.

Ook interessant:   Shampoobars voor na het sporten

Buikcrème

Voor de verzorging van je buik is een goede buikcrème essentieel. Hoe eerder je hiermee begint en hoe consequenter je het smeert, hoe beter je huid verzorgd is hoe kleiner de kans op striae. Uiteindelijk krijgt de ene vrouw (bijna) geen striae en een ander vrouw (heel) veel striae waar je weinig tegen kunt doen. Buikcrème helpt in ieder geval altijd met het verzorgen ervan en versnelt met het zo goed mogelijk herstellen ervan.

Alles tegen misselijkheid

Wat ons betreft gebruik je alle tips die er zijn om je misselijkheid zoveel mogelijk tegen te gaan. Veel vrouwen gebruiken bijvoorbeeld gember wat super goed zou helpen tegen misselijkheid.