Sportkleding voor thuis

Sportkleding wordt steeds populairder om ook als dagelijkse outfit te dragen. Een legging of sport bh is natuurlijk bij uitstek geschikt om ook in het dagelijks leven aan te hebben. Of dit helemaal het beeld is, dat je van jezelf wilt schetsen, dat is natuurlijk volledig persoonlijk. Sportkleding zit vaak ontzettend comfortabel en is makkelijk aan te trekken, niet voor niets zien we daarom vooral de vrouwen steeds vaker ook thuis in hun sportoutfit lopen bijvoorbeeld tijdens het stofzuigen, dweilen of gewoon een avondje bankhangen. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon thuis je dagelijkse workouts uitvoeren, dan is een passende sportkleding voor thuis wel zo fijn, vind je niet? Wel kan door het zweet je sportkleding flink gaan ruiken, wat er niet altijd met de normale was goed uitgaat. Handig is dan bijvoorbeeld HG tegen nare geurtjes in sportkleding. Je voegt dit gewoon toe bij je normale was en waspoeder, waardoor ook de nare geurtjes uit je sportkleding verdwijnen.

Broek

Laten we eerlijk zijn, een trainingsbroek of sportlegging zit natuurlijk een stuk fijner dan die ene strakke spijkerbroek. Niet voor niets zien we in het hedendaagse straatbeeld steeds vaker dat een sportlegging of trainingsbroek wordt gebruikt als ware modeaccessoire. Bijvoorbeeld in combinatie met een stoere trui of zelfs een blouse. Op deze manier maak jij het jezelf een stuk comfortabeler en ziet het er nog netjes uit ook. Uiteraard is een sportoutfit niet geschikt voor iedere gelegenheid. Je kunt je voorstellen, dat het even naar de supermarkt gaan voor een paar boodschappen iets anders is, dan wanneer je een zakelijke afspraak hebt.

Ook interessant:   Zo ga je voor maximaal resultaat!

Schoenen

Het grote voordeel aan sportkleding, is dat het steeds meer is vervlochten in onze hedendaagse kleding stijl. Als we kijken naar onze schoenen, dan is het dragen van sneakers meer regel, dan uitzondering. Sportkleding voor thuis, kan dus prima worden gecombineerd met je dagelijkse outfit. De schoenen die je in het dagelijks leven draagt, kunnen daarom ook prima worden gedragen wanneer je naar de sportschool gaat. Wel zul je tijdens het sporten veel meer zweten, wat ervoor kan zorgen dat je schoenen nogal gaan stinken. Je kunt hier – net als velen – even je deo of parfum in spuiten, maar eigenlijk werkt dit alleen verhullend en lost de geur niet op. Beter kun je speciale schoendeo gebruiken, zoals de HG schoendeo. Deze schoendeo neutraliseert de nare geur in je schoen en verhult deze dus niet met een andere geur zoals je hebt wanneer je normale deo gebruikt.

Nog een laatste tip voor schoenen die je zowel buiten als binnen als sportschoenen wil gebruiken. Houd uiteraard wel in de gaten, dat je ervoor zorgt dat je niet eerst met de schoenen in het zand loopt om ze vervolgens aan te trekken voor je dagelijkse workout in de sportschool. Dus heb je een paar sneakers, die je eigenlijk niet zo heel graag meer draagt, dan kun je ze prima nog een tweede leven inblazen door ze goed schoon te maken en te gebruiken als schoenen voor de sportschool of voor thuis.