Dieet en lichaamsbeweging

Voeding en lichaamsbeweging gaan samen voor ons lichaam. Lichaamsbeweging geeft ons fitheid met vier belangrijke dingen: flexibiliteit, kracht, spieruithoudingsvermogen en cardiovasculaire gezondheid. Een dieet alleen kan je dit niet geven. Je moet het fysieke deel ook hebben. Een ding om te onthouden is dat een slecht dieet kan de manier waarop uw fitness training gaat beïnvloeden, zelfs als je het beste type van de oefening plan dat je kunt volgen. Je moet een gezond dieet en veel lichaamsbeweging samenvoegen om zo gezond mogelijk te blijven.

Het wordt haalbaar om de vraag te beantwoorden hoe lang u moet sporten om zo gezond mogelijk te blijven. Het gemiddelde is minstens 20 minuten beweging, minstens drie keer per week. Dit zal helpen om de cardiovasculaire gezondheid te versterken. Een ander idee is dat in een week 3500 calorieën moeten worden verbruikt door enige vorm van lichaamsbeweging. Dit komt u en uw hart ten goede. Het is een goed idee om eerst met uw arts te praten om uit te zoeken welk bewegingsplan het beste is voor u en uw lichaam. Zoek je tips om af te vallen lees dan zeker verder om meer inzicht te krijgen.

De opgeslagen energetische voedingsstoffen zoals glucose en vetzuren met enkele aminozuren worden tijdens het sporten aan het bloed afgegeven om energie te leveren voor wat u doet. Dit betekent dat het lichaam op de inspanning reageert door de hoeveelheden brandstof aan te passen.

Hoge bloeddruk onder controle te houden

Er is een manier om met behulp van voeding hoge bloeddruk onder controle te houden en nu is men erachter gekomen dat lichaamsbeweging een rol speelt bij het voorkomen dat de bloeddruk stijgt. Naast stress verminderen zijn er ook voedingsaspecten die hoge bloeddruk kunnen verminderen. Met de vermindering van natrium in uw lichaam, gewichtsverlies en beperkt alcoholgebruik, samen met de verhoogde hoeveelheid lichaamsbeweging en een vetarm dieet, kunt u hypertensie onder controle houden. Voedingsmiddelen die worden gebruikt om de bloeddruk te verlagen zonder medicatie te gebruiken, zijn onder meer zoetigheid en veel dranken met suiker erin, rood vlees en vetten.

Ook interessant:   Twee easy tips voor het afvallen

Om spieren op te bouwen in het lichaam worden eiwitten gebruikt en dit geldt wanneer het lichaam in rust is na inspanning of enige vorm van fysieke activiteit. Uit onderzoek is gebleken dat sporters meer eiwitten vasthouden en meer ervan gebruiken als brandstof voor het lichaam. De American Diëtetiek Association heeft gezegd dat één gram per kilogram lichaamsgewicht wordt aanbevolen voor mensen die helemaal niet sporten. Voor sporters zijn de eiwithoeveelheden hoger. Men moet bedenken dat sporters ook meer koolhydraten nodig hebben. Als zij niet genoeg koolhydraten binnenkrijgen, wordt hun eiwit helemaal opgebruikt als brandstof en blijft er niets over voor spieropbouw na de training.

Goede gezondheid van de botten

Er is steeds meer bewijs dat gewicht dragende oefeningen zoals wandelen, dansen, hardlopen, sporten en zo veel meer. Zeer goed zijn voor een goede gezondheid van de botten. Zwemmen is een groot nut voor de gezondheid van de botten. Van eetstoornissen zoals boulimia en anorexia wordt gezegd dat ze de botten beschadigen. Lichaamsbeweging alleen kan je lichaam niet gezond maken.  U moet de juiste calcium en andere vitaminen en mineralen die nodig zijn voor de botten moet gaan met de adequate hoeveelheid van de oefening om de beste gezondheid van de botten. Samen met lichaamsbeweging kan dieet helpen uw lichaam goed te laten werken en in de juiste modus te houden voor de rest van uw leven.