Successen van het sporten vieren!

Work hard, play hard! Een leuke quote die steeds meer mensen aan het omarmen zijn en wat ons betreft ook actueler dan ooit is. Work hard, play hard betekent voor ons dat je naast hard werken, ook hard moet kunnen genieten. Bijvoorbeeld als je bepaalde doelen haalt, als je een bepaald aantal kilo bent afgevallen, als je eindelijk een bepaald gewicht kunt drukken of je na veel trainen je doel in push ups hebt behaald.

Voor velen is het dan direct dóór! Nieuwe doelen stellen en jezelf nog verder uitdagen. Daar zijn we ook helemaal voor, maar er moet ook ruimte zijn om te ontspannen en vooral om successen van het sporten te vieren! In deze blog geven we je graag wat tips over hoe je de successen van het sporten kunt vieren.

Gun jezelf een genietmomentje

Bij het vieren van je successen denk je misschien direct aan een groot feest met familie en vrienden in een bar, club of bij iemand in de tuin. Wij vinden juist een genietmomentje voor jezelf de ultieme beloning na het behalen van je doelen. Ga heel kneuterig jezelf bijvoorbeeld belonen op een roombroodje van de bakker, een lunch op het terras met kroketten of die paar sneakers die eigenlijk te duur zijn. Of je nu een paar euro of tientallen euro’s uitgeeft; zorg ervoor dat jij er echt blij van wordt en kunt genieten.

Ook interessant:   Een gravel bike aanschaffen: hier moet je op letten

Geef een cadeautje!

Zie je in je omgeving iemand druk sporten en dat het vruchten begint af te werpen? Dan is een cadeautje geven altijd leuk, lief en zal voor de andere nog een extra boost geven om hun gestelde doelen te behalen! Of het nu een 65 jaar man of 18 jaar vrouw betreft, iedereen vindt een cadeautje leuk om te krijgen. Ga voor een leuk tegeltje voor in de thuis sportschool, of voor leuke sport accessoires als nieuwe weerstandsbanden en motiveer zo diegene nog extra!

Trakteer je sportmaatjes!

Heb je het succes van het sporten volledig aan jezelf te danken, of hebben je sportmaatjes, ouders, partner of andere vrienden ook geholpen? Ofwel door je letterlijk naar de sportschool te trekken, of wellicht met lieve aanmoedigende woorden: hoog tijd om deze mensen te bedanken en te trakteren! Wel de traktatie een beetje aanpassen aan je publiek natuurlijk, als er sportmaatjes zijn die hun afvaldoel nog niet hebben gehaald, is appeltaart met slagroom misschien niet de beste traktatie 😉