Genieten op de camping van je summerbody

Weken, maandenlang ben je aan het trainen om je summerbody gereed te maken om te kunnen flaneren en genieten op vakantie. Met je nieuwe elektrische auto kan je wellicht gaan twijfelen of je met de auto alleen naar de Nederlandse kust kunt gaan, omdat met je elektrische auto opgeladen op de camping niet zou kunnen. Dat willen we graag ontkrachten, want ook aan de kust van andere (West)Europese landen kun je perfect met je elektrische auto terecht.

Kies je vakantiebestemming

Op zoek naar de juiste vakantiebestemming, is het met een elektrische auto wel zeer prettig als je kunt opladen op de camping. Opladen bij Sandaya campings kan bijvoorbeeld, met campings in onder andere Frankrijk aan zowel de Atlantische Oceaan als de Middelandse Zee kust. Zo kun je heerlijk van een strandvakantie genieten, optimaal genieten van je summerbody en je elektrische auto.

Werken aan je summerbody onderweg

Onderweg naar je vakantiebestemming zal je met een elektrische auto een aantal keren moeten stoppen om de auto op te laden. Dat had je met een benzine auto ook gedaan, want na 2 a 3 uur rijden is toch tijd voor een plas stop en een broodje. Een elektrische auto moet gemiddeld ongeveer 30 minuten aan de snellader onderweg om van 10 tot 80% volgeladen te worden, zodat je weer 200-300 kilometer verder kunt rijden. Perfect om even een HIT training te doen, of specifieke oefeningen waardoor je rug en benen weer soepel worden en je summerbody perfect te onderhouden.

Ook interessant:   Tips om thuis te kunnen sporten

De auto gebruiken om te kunnen sporten

Inspiratie nodig om aan je summerbody te kunnen werken onderweg en op vakantie? Gebruik de auto als  middel om te kunnen sporten! Een aantal voorbeelden hoe je de auto kunt gebruiken:

  • Met de deur open kun je opdrukken aan de dorpel van de deur; lekker pittig en intensief.
  • Doe de achterklep open en gebruik de dorpel om je zittend op te druk. Ga gehurkt zitten met je rug naar de dorpel en je handen op de dorpel. Vervolgens alleen je armen gebruiken om je op te drukken.