Maak van je huis weer een thuis

Minstens zo belangrijk als een goede thuis sportschool, is om een goede feng shui in je huis te hebben. Nu zijn wij niet persé heel spiritueel ingesteld, maar we geloven er zeker in dat een lekker huis ook goed is voor je gemoedstoestand. Of je nu een klein appartement hebt of een groot vrijstaand huis, je moet je er wel echt thuis voelen. Het geborgen, veilige en fijne gevoel als je de sleutel in het slot steekt, dat is wat we eigenlijk allemaal willen bij ons huis.

Daarom kijken we ook bij thuissportschool.nl naar een aantal interieur tips, zodat je heerlijk kunt ontspannen in je eigen huis en in de juiste energie blijft om vervolgens uiteraard ook weer lekker thuis te sporten.

Less is more, more is less

Een aantal jaren geleden was het opruimboek van Marie Kondo immens populair. In dit boek beschrijft ze wat opruimen met haar heeft gedaan. Een opgeruimd huis is een opgeruimde geest. Hoewel wellicht een uitspraak die ook je grootmoeder had kunnen doen, blijft dit gezegde nog steeds erg waar.

Ook interessant:   Beleggen is dat iets voor mij?

Een van de uitdagingen die je kunt doen bij het opruimen en ontspullen, is om een maand lang iedere dag 1 ding weg te gooien en dit op te laten lopen. Dat betekent op dag 1 dat je 1 ding weg doet, op dag 2 doe je 2 dingen weg tot en met dag 30 waar je 30 dingen weg doet.

Kleine accessoires, groot resultaat

Bij het inrichten van je huis gaat het juist vaak om de kleine details en accessoires en minder om de meubelen. Wil je lekker wonen, kijk dan naar wat jou gelukkig maakt. Vind je ’s avonds de kaarsen aan een heerlijk gevoel geven? Ga dan voor grote stompe kaarsen die een prominente plek krijgen in je interieur. Vind je goud een prachtige kleur, durf dan ook hier een uitgesproken accessoire uit te zoeken in het goud en geef deze een prominente plek. Zo kun je iedere dag met een glimlach de ruimte in lopen omdat je dan direct jouw favoriete accessoire ziet liggen of staan.