Tijd voor een nieuwe look met Wecolour!

Na maanden van sporten en mijn lijf in positieve zin te zien veranderen, was ik steeds meer toe aan een nieuwe look. Kleding kocht ik iedere maand al met veel liefde in een kleinere maat, maar daar komt nu ook een nieuwe look bij voor mijn haar. Vroeger had ik in de zomer altijd prachtig lichtblond haar door de zon en heb ik ook bij de kapper in de herfst dit vaak laten kleuren om de zonnestralen in mijn haar te houden. De afgelopen jaren heb ik hier niets meer mee gedaan en merk ik helaas dat mijn haar toch ook niet meer zo blond wordt in de zomer als vroeger.

Tijd om daar nu echt iets aan te gaan doen en mijn haar weer mooi lichtblond te maken in alle seizoenen. Alleen, waar begin je? Weer bij de kapper – waarvan de prijs anno 2024 al niet mals is – of zou ik dit thuis ook zelf kunnen doen? Na enig online speurwerk stuitte ik op Wecolour. Bij WeColour is er haarverf in veel verschillende kleuren en ik zag de Zeer Lichtblond (10.01) foto’s en wist: deze wil ik proberen. In deze blog vertel ik wat meer over WeColour, het gebruik van de haarverf en hoe het eindresultaat is. Wanneer het aankomt op het verkennen van nieuwe haarkleuren, stuitte ik onlangs op de Wecolour Zeer Lichtblond (10.01). Met de belofte van levendige resultaten en een gebruiksvriendelijke formule, kon ik niet wachten om deze tint uit te proberen.

Het aanbrengen van de haarverf

De eerste indruk is altijd cruciaal, en de verpakking van Wecolour stelde niet teleur. Het strakke ontwerp en duidelijke instructies maakten het gemakkelijk om aan de slag te gaan. De haarkleurkit bevatte alles wat ik nodig had, inclusief handschoenen, kwastje en een gedetailleerde handleiding.

Ook interessant:   Voordelen van creatine supplementen tijdens het sporten 

De toepassing zelf was erg makkelijk. Ik moet eerlijk bekennen dat ik na de handleiding ook vooral de video’s van WeColour heb gekeken om zeker te zijn dat ik het aanbrengen van de haarverf niet verkeerd zou doen – het resultaat moet natuurlijk wel perfect zijn!

De haarverf moet je mengen met een activator, wat heel makkelijk gaat in een kommetje. De crèmige textuur van de haarverf maakte het gemakkelijk om de kleur gelijkmatig te verdelen en het kwastje hielp enorm om goed tot de hoofdhuid de kleur kunnen te brengen aanbrengen. Waar ik me bij de kapper toch vooral chemische geuren herinner, was de geur van de WeColour haarverf aangenaam. Gezien ik een kort kapsel heb was ik met tien minuutjes klaar om de haarverf gelijkmatig aan te brengen en heb ik volgens de instructies 35 minuten de haarverf laten intrekken.

Het resultaat

Na het spoelen van de haarkleur was ik aangenaam verrast door de levendigheid van het zeer lichtblonde resultaat. De kleur was precies zoals beschreven op de verpakking, en mijn haar voelde zijdezacht aan. De intensiteit van de tint gaf mijn uiterlijk een frisse uitstraling, wat een welkome verandering was.

Een van de andere pluspunten van de WeColour is het langdurige kleurbehoud. Zelfs na meerdere keren douchen behield mijn haar zijn helderheid en glans. Bovendien merkte ik op dat mijn haar gezonder aanvoelde, wat waarschijnlijk te danken was aan de verzorgende ingrediënten in de formule.

Blij met WeColour?!

Al met al heeft WeColour mijn verwachtingen overtroffen. Met de handige instructies en instructievideo’s kon zelfs ik mijn eigen haar verven en ben ik enorm blij met mijn nieuwe look. Eindelijk weer lichtblond en klaar voor het nieuwe jaar om door te blijven gaan met sporten en te genieten van mijn nieuwe look!