Je favoriete sportshirt inlijsten?

Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen op televisie. Sportshirts prachtig ingelijst bij bekende sporters thuis. Bijvoorbeeld de beroemde foto van Lance Armstrong die zijn 7 gele truien van de Tour de France mooi ingelijst boven de bank heeft hangen. Nu zijn die van Lance Armstrong wellicht wat controversieel, maar mooi ziet het er wel uit. Wij gingen eens op onderzoek uit, want ons mooie Real Madrid shirt die we hebben gekocht bij het bezoeken van een wedstrijd in 2019 verdiend eigenlijk ook zo’n mooi plekje.

Waarom een shirt inlijsten?

Een shirt inlijsten ziet er als eerste argument vooral erg mooi uit. Zeker wanneer je het aanvult met een mooi naamplaatje waarop je bijvoorbeeld de naam of dag kunt laten bedrukken die je herinnert aan het shirt. Bij een shirt inlijsten kun je kiezen tussen verschillende groottes en kleuren van de lijst, zodat je altijd een vindt die past bij wat jij zoekt.

Daarnaast zorgt het inlijsten van een shirt er ook voor dat deze beter beschermd is. Een shirt opgevouwen in de kast is tastbaar voor bijvoorbeeld insecten zoals de mot die je shirt aantasten, waardoor deze langzaam maar zeker minder mooi wordt of zelfs kapot gaat.

In de lijst is het shirt daarnaast beschermd tegen stof, waardoor deze ook stofvrij blijft en mooi schoon beschermd blijft.

Ook interessant:   Dit zijn de beste keepershandschoenen

Welke shirts kun je inlijsten?

Bij het inlijsten van shirts kun je eigenlijk denken aan alle sportshirts die er zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voetbalshirts, wielrenshirts en hockeyshirts, maar ook basketbalshirts en alle nadere sporten zijn geschikt voor het inlijsten.

Daarnaast kun je bij een shirt ook nog accessoires toevoegen. Denk aan wielrensokken, keepershandschoenen, een aanvoerdersband, toegangstickets et cetera. Afhankelijk van de grootte en het model van de lijst kun je ervoor kiezen om alleen een shirt in te lijsten of een grotere lijst nemen waar je ook accessoires kunt toevoegen.

Hoe werkt het shirt inlijsten?

Bij het shirt inlijsten heb je eigenlijk twee opties. Ofwel je kiest voor een do-it-yourself (DIY) optie, waarbij je de lijst kunt bestellen en aan de hand van de instructies zelf het shirt in de lijst plaatsen. Ook kun je het shirt opsturen, waarbij tegen een kleine meerprijs de shirt voor je in de lijst wordt geplaatst en je de ingelijste shirt compleet teruggestuurd krijgt.

Tip: er zijn speciale zuurvrije onderkartons beschikbaar voor de lijsten. Door een zuurvrij onderkarton te gebruiken voor achter je shirt, weet je zeker dat het shirt ook niet wordt aangetast door de lijst zelf.