Review: Mystery box voetbalshirt van FC Surprise

Als voetbalfan is er niets spannender dan het ontvangen van nieuwe voetbalshirts van je favoriete clubs. Maar wat als je de spanning en verrassing naar een hoger niveau kon tillen? Dat is precies wat de Mystery Box van FCSurprise.nl te bieden heeft. In deze blog duiken we in de wereld van de mystery box voetbalshirts en ontdekken we waarom het zo’n populaire keuze is voor voetbalfans overal ter wereld. We hebben een mystery box voetbalshirt besteld bij fcsurprise.nl en binnen twee werkdagen lag het (brievenbus)pakketje te wachten op de deurmat.

Wat is een mystery box voetbalshirts?

Een mystery box voetbalshirts is een pakket dat gevuld is met een willekeurige voetbalshirt van clubs over de hele wereld. Het unieke aspect is dat je niet weet welke shirts je precies zult ontvangen. Bij het bestellen van je shirt bij FC Surprise kun je wel voorkeuren opgeven, bijvoorbeeld geen roze voetbalshirt of niet uit de Franse competitie. Goed om te weten dat het voetbalshirt nooit een shirt is uit een Nederlandse competitie, dus het is altijd een shirt uit het buitenland. Het is als het openen van een cadeau waarbij je verrast wordt met de inhoud. Dit element van verrassing en spanning maakt het echt een top ervaring voor voetbalfans.

Tijd om de mystery box te openen

Het openen van een mystery box voetbalshirt is een feestje kan ik uit ervaring zeggen. Het moment dat je de doos opent en het shirts uit de verpakking haalt, is een spannend avontuur op zich. Herken ik het shirt direct?! (in mijn geval; eerlijkheidshalve nee 😅) Je weet nooit welke club je zult tegenkomen en welke design je zult ontdekken.

Het shirt zit netjes verpakt in beschermend papier en wordt begeleidt met een aantal info flyers. Op de gele flyer staat alle informatie over het shirt, een leuke toevoeging van FC Surprise. In mijn geval betrof een het een ’22-’23 shirt van Southampton FC, erg cool en mooi met het grote logo op de borst!

Voor wie is de mystery box perfect?

Nadat ik het shirt direct heb aangedaan om te checken of mijn maat inderdaad de juiste is – wat gelukkig zo is, bedenk ik me direct hoe een geweldig kado dit is voor mijn voetbalvrienden&vriendinnen. Er zijn altijd vrienden die hun verlanglijstjes voor een verjaardag goed op orde hebben, maar de meerderheid heeft dit vaak niet goed voorbereidt en mag je zelf iets verzinnen. Een mystery box voetbalshirt is dan echt een top cadeau, zeker voor de prijs van slechts €37.95 voor heren en €34.95 voor een vrouwenshirt.

Daarnaast kun je ook in kindermaten (maat 110 tot 156) bestellen voor slechts €27.95. Het is dat onze zoon nog in maat 86 zit (@FCSurprise, ook graag kleinere maten!) maar er komt zodra hij nog een maatje groter is zeker ook surprise shirt. Dan hoeft onze zoon in een verdeeld huishouden (papa en mama zijn voor verschillende clubs) niet te kiezen en kan hij gewoon lekker zijn eigen voetbalshirt aan doen.

Review: uitmuntend van FC Surprise!

De mystery box voetbalshirts van FCSurprise.nl biedt voetbalfans een unieke en verrassende ervaring. Het is een leuke kans om je voetbalshirtcollectie uit te breiden met unieke shirts van diverse clubs óf deze cadeau te doen. Als je op zoek bent naar een unieke manier om je passie voor voetbalshirts te beleven, is de mystery box van FCSurprise.nl zeker het proberen waard; zowel als cadeau voor een ander alsook zeker als cadeau voor jezelf!