Gun jezelf nieuwe kleding tijdens het afvallen!

Wanneer je flink aan het afvallen bent, dan is de kans vrij groot dat ook je huidige kleding na verloop van tijd niet meer past. Des te belangrijker dus om tijdig nieuwe kleding te halen. Dit heeft namelijk niet alleen een praktische noodzaak, maar ook mentaal draagt dit bij aan het afvalproces. Om je een idee te geven waarom dit positief werkt en hoeveel kilo je eigenlijk kwijt moet raken voordat je een kledingmaat kleiner kunt dragen, hebben we in dit artikel de belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet. Je zult namelijk zien dat het halen van nieuwe kleding een enorme impuls geeft, zowel lichamelijk als mentaal.

Waarom nieuwe kleding?

Ben jij al een paar kilo kwijt, dan is het niet zo heel vreemd dat je broek ineens een stukje losser is gaan zitten. Om er dan voor te zorgen dat je broek nog wel prettig zit, kun je vaak in het begin nog wel wat spelen met het riemgaatje, mits je een riem draagt uiteraard. Werkt dit niet meer, dan ben je toe aan een maatje kleiner. Door direct nieuwe kleding van Elias rumelis te halen, dat wel fijn zit, zul je merken dat je je direct een stuk zelfverzekerder voelt en je daardoor nog sneller de kilo’s weet te verliezen. Daarbij komt natuurlijk ook dat de kans een stuk kleiner is dat je weer aankomt. Je wilt immers wel in je nieuwe outfit kunnen blijven passen.

Ook interessant:   5 tips voor sporters die willen afvallen

Hoeveel kilo per maat?

Hoeveel kilo je precies moet afvallen om een maatje kleiner te kunnen shoppen bij LDH Moda, dat is lastig te zeggen. Waar dit bij de één bij 3 kilo is, geldt voor de ander misschien wel 6 kilo. Het is namelijk afhankelijk van waar je het gewicht verliest en ook het type kleding. Het kan namelijk heel goed zijn dat een bepaalde maat je op dit moment als iets losser zit, waardoor je maar 2 of 3 kilo minder nodig hebt voor een maatje kleiner. Wat vooral belangrijk is, is dat je kijkt naar welke gewicht gezond is voor je en dat je vooral lekker doorgaat met waar je mee bezig bent.