Loopband

Loopband kopen voor thuis sporten

Wandelen is veruit de meest populaire vorm van beweging. Niet alleen in de sportschool, maar ook buiten. Niet voor niets wandelen er daarom zo ontzettend veel mensen om te zorgen dat ze wat gezonder zijn. Niet alleen is het goed voor onze lichamelijke gezondheid, maar ook voor de mentale gezondheid is het heerlijk om af en toe even een flink stuk te gaan wandelen. Zo kun je alle gedachten even de vrije loop laten en zul je merken dat je je een stuk fitter voelt. Omdat het niet altijd mogelijk is om buiten te gaan lopen, biedt een loopband uitkomst. Vooral wanneer je consistent wilt kunnen trainen is het verstandig een loopband voor thuis aan te schaffen. Waar je allemaal op moet letten en ook welke loopbanden het beste naar voren komen, vertellen we je hier!

Waarom is wandelen zo gezond voor je?

Dat wandelen ontzettend gezond is voor je, dat moge inmiddels wel duidelijk zijn. Eén van de redenen waarom wandelen zo gezond is, is omdat het de kans op hart- en vaatziekten drastisch verlaagd. De reden is dat het regelmatig wandelen zorgt voor een verlaagde bloeddruk, met als effect dat het bloed rustiger door je aderen stroomt. Wist je dat je met dagelijks een half uur wandelen, de kans op hart- en vaatziektes met maar liefst de helft kunt reduceren?

Ook interessant:   Zo kies je de beste hardloopschoenen

VirtuFit Run Fit Foldable

Ben jij op zoek naar een degelijke, maar toch kwalitatief hoogwaarde loopband om thuis te kunnen sporten? Dan is de VirtuFit Run Fit Foldable een absolute aanrader. Met een maximale snelheid van 14 kilometer per uur en maar liefst 40 verschillende programma’s die bovendien vooraf zijn ingesteld, is dit voor de doorsnee wandelaar en ook hardloper een perfecte loopband voor thuis. Deze loopband is daarnaast ook voorzien van een ingebouwde hand pulssensor, waarmee je je hartslag kunt meten. Deze loopband is overigens ook inklapbaar, waardoor het opbergen geen enkel probleem is.

VirtuFit TR-100

Wil je niet alleen vlak, maar ook met een hellingshoek kunnen wandelen of hardlopen? Dan is de VirtuFit TR-100 een loopband die voor verschillende trainingsdoeleinden kan worden gebruikt. Met een maximale snelheid van 16 kilometer per uur gaat deze net iets harder dan de Run Rit Foldable. Ook deze loopband is voorzien van een hand pulssensor die je hartslag kan meten en verschillende vooraf ingestelde programma’s om optimaal te kunnen trainen. Dus wil jij niet alleen je conditie op peil kunnen houden, maar ook kunnen trainen voor een wandeling in de bergen? Dan is deze VirtuFit TR-100 echt iets voor jou!